+30 2321 553344+30 6932 539 523 Ιπποκράτους 37, Σέρρες
Ώρες λειτουργίας: Δε - Πα: 9:00πμ – 17:00μμ Σά, Κυ: Κλειστά

Όραμα

Η SKAN MEDICAL SUPPLIES αποτελεί τον καρπό του οράματος ανθρώπων με κοινές αξίες, οι οποίοι δεσμεύτηκαν, με υψηλό αίσθημα ευθύνης, να εργαστούν με πάθος για να δημιουργήσουν μία από τις καλύτερες εταιρείες παραφαρμάκων στην Ελλάδα. H εφαρμογή ενός σύγχρονου και δυναμικού επιχειρησιακού μοντέλου αποτελεί το κλειδί για τις επιτυχημένες δραστηριότητες της εταιρείας. Αξιοποιώντας συνεργασίες με πολυεθνικές εταιρείες, αλλά και με παγκοσμίως αναγνωρισμένους παραγωγούς, η SKAN MEDICAL SUPPLIES προωθεί την έρευνα, την ανάπτυξη και το marketing παραφαρμακευτικών , αλλά και καινοτομικών προϊόντων.

 

Προφίλ

Η SKAN MEDICAL SUPPLIES , ιδρύθηκε από ανθρώπους με εμπειρία στον χώρο του φαρμακείου καθώς αποτελείται από γόνους φαρμακοποιών . Τα προϊόντα και οι υπηρεσίες της, αντανακλούν το πάθος των ανθρώπων της για τελειότητα, συνέπεια και εμμονή στη λεπτομέρεια, στοιχεία που εγγυώνται την υψηλή τους ποιότητα και αξιοπιστία.

 

Σκοπός

Η SKAN MEDICAL SUPPLIES , έχει ως στόχο να εδραιώσει τη θέση της ανάμεσα στις μεγαλύτερες ελληνικές φαρμακευτικές εταιρείες. Το όραμα και ο δυναμισμός που διέπουν την καθημερινή πρακτική μας και διαπερνούν τη φιλοσοφία μας, αντανακλώνται με συνέπεια στην εταιρική μας οργάνωση. Σύγχρονα ευρωπαϊκά πρότυπα, δομές και τμήματα που αφουγκράζονται τις αυξημένες απαιτήσεις της φαρμακευτικής αγοράς και αντιδρούν με ταχύτητα και ευελιξία, είναι τα οργανωτικά «όπλα» μας.

 

Πυλώνες ανάπτυξης

H δραστηριότητα μας χαρακτηρίζεται από αίσθημα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης το οποίο εκφράζεται σε κάθε επιμέρους δράση και λειτουργία της.

Βασικές αρχές στις οποίες επικεντρώνεται είναι:

  • Ο σεβασμός και η επένδυση στο ανθρώπινο δυναμικό
  • Η ορθή περιβαλλοντική συνείδηση
  • Η επιχειρηματική ηθική, ακεραιτότητα, αξιοπιστία
  • Η εταιρική διακυβέρνηση
  • Η βιώσιμη ανάπτυξη
  • Η τοπική ανάπτυξη και ευημερία